Quality for Life hjälper dig att anpassa lokalen efter just dina behov och önskemål.

 

Vår fastighet är belägen i Sävast med en snabb förbindelse till både Luleå och Boden. Hit tar du dig smidigt med bil och länstrafikens bussar. Hela byggnaden är handikappsanpassad, 100 MB fiberinternet finns installerad och till alla våra parkeringsplatser ingår motorvärmare.


Vi har ett bra ventilationssystem och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, lagerutrymmen och fräscha personalutrymmen. Kvalité och service är våra ledord och vi gör allt för att hitta de bästa lösningarna för att just du ska trivas.

Kim Traumer 

070 526 15 13

kim@kvalite.se


Daniel Traumer

070 212 46 05

daniel@kvalite.se 

Våra lokaler

STORKÖK/RESTAURANG

Fullutrustat storkök med hög kapacitet

Restauranglokal och fullutrustat kök med maskiner för storkök och industribruk. Diskrum med industrimaskin och servering i anslutning till matsal.

Väldisponerad matsal med parkettgolv med sittplats för upp till 100 personer.

UTBILDNINGSLOKAL/KONFERENS

Ljus och fräsch lokal som rymmer stora grupper

Stor konferens- och utbildningslokal med möjlighet för upp till 25 personer. Möjlighet till videosystem och teknisk utrustning finns monterat.

KONTORSLOKALER

Bildbeskrivning

Flexibla kontorslösningar för små och stora företag

Flertal kontorslokaler i olika storlekar. Flexibel och anpassningsbar yta som går att få möblerad och omöblerad. Fräscha golv och tapeter med fint ljusinsläpp. Nära tillgång till nyrenoverat kök och personalutrymmen

kim@kvalite.se  |  070 526 15 13

daniel@kvalite.se  |  070 212 46 05

Smultronstigen 4

961 48, Boden, Sverige

Copyright: Quality for Life